Een boom in uw tuin kan prachtig zijn. Maar om uw boom er altijd goed uit te laten zien, heeft deze wel de nodige verzorging nodig. Niet iedereen ziet het zitten om dit zelf te doen. Het kan zijn dat het u aan de benodigde kennis over het snoeien van een boom ontbreekt. Het kan ook zijn dat de boom te hoog is en dat u er zelf niet goed bijkomt. Of het ontbreekt u simpelweg aan de tijd.

Woont u in de regio Nieuwegein of Utrecht, dan kunt u dit boomonderhoud vakkundig laten uitvoeren door Hoveniersbedrijf Jansen. Dit kan eenmalig, maar het kan ook periodiek. Wij kunnen elk jaar langs komen om de boom te snoeien en zo in goede conditie te houden. Wij kunnen u deskundig adviseren over welke verzorging uw boom nodig heeft, en dit vervolgens voor u uitvoeren. U voorkomt ook onveilige situaties, doordat u niet zelf op de ladder hoeft te staan.

Ook het rooien van bomen voeren wij desgewenst voor u uit. Zelfs op plekken waar weinig ruimte is zorgen wij ervoor dat het op professionele en veilige wijze uitgevoerd wordt. De takken en boomstam voeren wij netjes voor u af. Ook kunnen we ervoor zorgen dat de kluit gerooid of gefreesd wordt. Is uw achtertuin alleen bereikbaar door uw huis heen? Geen probleem! Wij beschikken over machines die door deuren en gangen passen.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op, dan bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

Inspiratie

Volg ons

      

Contact

Nieuwegein
tel: 06-23592471

info@jansen-hovenier.nl