Hoveniersbedrijf Jansen legt bij u thuis een compleet nieuwe tuin aan, gebaseerd op een creatief ontwerp waarin uw wensen vertegenwoordigd zijn. Ook als u alleen uw tuin op bepaalde punten aan wilt laten passen, schakelt u ons in. Een grondige tuinrenovatie door onze ervaren vakmensen is mogelijk, maar ook alleen het toevoegen van bijvoorbeeld een vijver, vlonder, pergola of veranda kunnen wij voor u doen.

Uw wensen en voorkeuren vormen altijd de basis van het werk dat we voor u uitvoeren. Wij gaan vrijblijvend het gesprek met u aan, zodat wij te weten kunnen komen wat u voor ogen hebt met uw tuin. Voor een tuinaanleg of tuinrenovatie maken we altijd een gedetailleerd ontwerp, dat bijgeschaafd kan worden tot u tevreden bent. Ook de keuze voor bepaalde materialen gebeurt in overleg met u, waarbij we u van deskundig advies kunnen voorzien. Staat het ontwerp vast, dan maken we een aantrekkelijke offerte voor de werkzaamheden voor u op.

Na oplevering van de tuin kunnen wij u adviseren over het tuinonderhoud dat nodig is, maar desgewenst kunt u dit ook aan ons uitbesteden.

Wilt u uw wensen aan ons voorleggen om te zien wat we voor u kunnen doen? Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Inspiratie

Volg ons

      

Contact

Nieuwegein
tel: 06-23592471

info@jansen-hovenier.nl