Heeft u echter al een tuin waar u tevreden over bent, maar zoekt u een hovenier voor het onderhouden van uw tuin? Sommige mensen hebben geen groene vingers en anderen ontbreekt het aan tijd. Hoe dan ook, voor tuinonderhoud in de regio Nieuwegein en Utrecht schakelt u Hoveniersbedrijf Jansen in.

Het kan zijn dat u zelf uw tuin wilt onderhouden, maar dat er een hoop achterstallig onderhoud is waar u niet aan toekomt. Dan schakelt u ons in voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Wij verwijderen onkruid, snoeien uw hagen, verzorgen de beplanting, maken uw bestrating weer schoon en nog veel meer.

Periodiek onderhoud is uiteraard ook mogelijk. U kunt denken aan een grondige voorjaars- en najaarsbeurt of de tuin zomer- of winterklaar maken.

Ook kunt u het volledige tuinonderhoud aan ons uitbesteden, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. De frequentie van tuinonderhoud is afhankelijk van uw wensen en wordt in overleg met u bepaald.

Met de hulp van Hoveniersbedrijf Jansen ziet uw tuin er altijd op en top verzorgd uit.
Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden.

Inspiratie

Volg ons

      

Contact

Nieuwegein
tel: 06-23592471

info@jansen-hovenier.nl