Hoveniersbedrijf Jansen is een veelzijdige tuinspecialist in de regio Nieuwegein en Utrecht. Voor elk onderdeel op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud kunt u ons inschakelen. De ervaren hoveniers van Hoveniersbedrijf Jansen leveren vakwerk en gaan voor kwaliteit.

Wilt u een geheel nieuwe tuin laten aanleggen? Wij zorgen voor een creatief tuinontwerp, gebaseerd op uw ideeën voor uw droomtuin. Dit ontwerp wordt net zo lang bijgeschaafd tot u tevreden bent. Op basis van het ontwerp ontvangt u een gespecificeerde offerte voor de aanleg.

Vervolgens leggen we uw tuin vakkundig aan. Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit en beschikken over de machines die daarvoor nodig zijn. Van grondwerk tot bestrating en beplanting, wij voeren het voor u uit, zodat u de tuin krijgt die u altijd al had gewild.

Wilt u geen geheel nieuwe tuin laten aanleggen, maar uw bestaande tuin gedeeltelijk laten aanpassen? Ook daarvoor zijn onze ervaren hoveniers beschikbaar. U kunt denken aan de aanleg van een vijver of een nieuw terras met fraaie bestrating. De aanleg van houtwerken kunt u ook aan ons uitbesteden. Een schutting, overkapping of vlonder vormt geen enkel probleem. Ook de elektra en verlichting kunnen wij voor u verzorgen. Wij doen er alles aan om u de tuin van uw dromen te bezorgen.

Komt u niet goed toe aan het onderhouden van uw tuin, of weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Wij zijn beschikbaar voor eenmalig of periodiek tuinonderhoud, in de door u gewenste frequentie.

Voor vrijwel alle denkbare tuinwerkzaamheden kunt u ons inschakelen. Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Inspiratie

Volg ons

      

Contact

Nieuwegein
tel: 06-23592471

info@jansen-hovenier.nl